Botë

Will Smith: Kam lexuar Kuranin nga fillimi në fund gjatë Ramazanit

todayMarch 20, 2024 13

Background
share close

 


Ylli i Hollivudit Will Smith tërhoqi vëmendjen me deklaratat e tij për Islamin. Aktori 55-vjeçar njoftoi se ka lexuar Kuranin, librin e shenjtë të myslimanëve, nga fillimi deri në fund Ramazanin e kaluar.

Will Smith, i cili ishte i ftuar në Podcastin Big Time të gazetarit egjiptian Amr Adeeb; “Më pëlqeu thjeshtësia e tij; Kurani është shumë i qartë; i qartë kristal. Është shumë e vështirë të largohesh me keqkuptime,” tha ai.

Will Smith vazhdoi duke thënë se ai ishte i befasuar nga ngjashmëritë midis librave të shenjtë të Judaizmit, Krishterimit dhe Islamit; “Unë isha i habitur se si ishte si një histori, nga Teurati në Bibël e deri te Kurani. Unë kurrë nuk e kisha kuptuar plotësisht Abrahamin si babanë dhe më pas ndarjen me Isakun dhe Ismailin, dhe ishte bukur ta plotësoja atë kuptim.”, tha ai.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%